Céges rendezvény, csapatépítés szervezés, hogyan is kellene…???

 

Céges rendezvények megszervezése mára már sok helyen külső cég által elvégzett tevékenység. Sok cégvezető nem akarja nyakába venni azt a nyűgöt, ami egy céges rendezvény megszervezésével jár, nem beszélve a csapatépítő programok megszervezéséről.

 

Mit tehet ilyenkor a vezető?

  1. Megbízik egy céges rendezvény szervezéssel foglalkozó céget, hogy az elvárásaiknak megfelelő helyszínt keressen.
  2. Házon belül kijelöl valakit, aki felkarolja a kihívásokkal tarkított céges rendezvény, csapatépítő megszervezését.

Ebben a cikkben szeretnénk segíteni néhány javaslattal a céges rendezvény, csapatépítés megszervezéséhez. A Zamárdiban található Hethland VSZ üdülő tapasztalatai alapján

 

Céges rendezvény szervezése 5 lépésben.

  1. időpontválasztás.
    Itt megelőzhetjük a komoly felfordulást, ha előre meghatározott alternatívát határozunk meg a kollégáknak, amik közül választhatnak. Amennyiben nem túl nagy a létszám így érdemes mindenkinek a véleményét kikérni, hogy melyik időpont lenne megfelelőbb egy csapatépítő, vagy céges rendezvény megszervezéséhez.
  2. Költségvetés meghatározása
    Minden szervezés kiindulópontja a költségvetés meghatározása. Ha ez megvan, akkor már könnyebben tudunk céges rendezvény helyszínt választani
  3. Forgatókönyv.
    Fontos, hogy a céges rendezvénynek is ajánlott csinálni egy forgatókönyvet. Mit is kell tartalmaznia. Amennyiben több napos a rendezvény, akkor napokon belül napszakokra lebontani a programokat.
    1. Közös reggeli
    2. Előadás
    3. Kávé szünet
    4. Előadás
    5. Ebéd
    6. Délutáni csapatépítő feladatok
    7. Vacsora
  4. Amennyiben a forgatókönyv megvan akkor érdemes egyesével végig menni a programokon, hogy mit hogyan szeretnénk megszervezni.
  5. Az előadásokhoz összeírni milyen felszerelésre lesz majd szükség. Számítógép, projektor…

A Zamárdiban található Hethland VSZ üdülő remek választás céges helyszínnek, legyen szó 8-10 főtől akár a 80-100 fő-ig.

 

Miért érdemes a céges rendezvény, csapatépítőt Zamárdiban a Hethland Üdülőben szervezni:

  • A Hethland üdülő elhelyezkedése egyszerűen mesés. Privát balatoni partszakasszal rendelkező üdülő rendelkezik 2 egybenyitható konferenciateremmel, étteremmel, hatalmas hátsó területtel, ahol akár sütögetésre és különböző csapatépítő feladatokra is lehetőség van.
  • Privát, örzött parkoló.
    Nálunk nem kell aggódni a parkolás végett, ugyanis a belső zárt parkolón lehetőséget nyújt a szálló vendégeinknek, hogy autóikat biztonságba tudhassák.
  • Ferde Fenyő Étterem
    Nálunk nem jelent problémát az étkezés. Ferde Fenyó éttermünk két nagy teraszával remek választás a céges rendezvény résztvevőinek.  
  • Számos csapatépítő szolgáltatások közül választhatnak a csapatépítés céljából a céges rendezvény résztvevői, amit mi, illetve partnereink biztosítanak.
  • Balaton igenis megfizethető
    A Zamárdiban található Hethland VSZ üdülő remek árajánlatokkal várja a céges rendezvény szervezőit.

 

 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Kérdésed van? Keress minket bátran!